TEATRU PESTE PRUT, ediția a II-a

de pe 23 aprilie până la 29 aprilie 2018, ora 18.30

Dacă mai țineți minte, dragi spectatori și admiratori ai artei teatrale, acum aproape un an, în perioada 25 - 30 aprilie 2017, pentru prima dată la Chișinău a avut loc un turneu al Teatrului Evreiesc de Stat din București în frunte cu celebra actriță Maia Morgenstern, care a prezentat pe scena Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” 6 spectacole memorabile.

Acest remarcabil eveniment teatral s-a înscris în cadrul unui proiect cultural-artistic de mare anvergură, realizat în premieră de teatrele celor două capitale românești. Este vorba de un schimb de turnee organizate în baza acordului de reciprocitate dintre cele două teatre, cu susținerea Institutului Cultural Român „M. Eminescu”, Chișinău, și a Primăriei municipiului Chișinău.

Și iată, practic în același segment de timp, de la 23 aprilie până la 29 aprilie 2018, Teatrul Evreiesc de Stat din București vine din nou la Chișinău, de data asta cu 7 spectacole, urmând ca „Satiricus” să prezinte același număr de spectacole în capitala României, în perioada 7-13 mai curent.
Spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat din București pe scena Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” sunt programate astfel:
- Luni, 23 aprilie - BUCUREȘTI 41 TUR-RETUR
- Marți, 24 aprilie - O LECȚIE DE BUNE MANIERE
- Miercuri, 25 aprilie - JOCUL REGILOR
- Joi, 26 aprilie - CORP STRĂIN
- Vineri, 27 aprilie - MUSCA SPANIOLĂ
- Sâmbătă, 28 aprilie - DE LA CARAGIALE LA ȘALOM ALEHEM
- Duminică, 29 aprilie – MARIENBAD

În fața publicului chișinăuian vor evolua în aceste zile cunoscuți și îndrăgiți actori din România: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Mircea Dragoman, Natalie Ester, Rudi Rosenfeld, Viorica Bantaș, Mihai Ciucă, Roxana Guttman, Nicolae Călugărița, Geni Brenda, Nicolae Botezatu, Arabela Neazi, Veaceslav Grosu, Dorina Păunescu, Darius Daradici, Tudor Istodor, Andrei Finți, Marius Călugărița, Bucharest Klezmer Band (Bogdan Lifșin, Rodica Gancea, Sergiu Marin, Mihai Pintenaru, Radu Gheorghe).

Spectacolele aduse la Chișinău sunt foarte gustate și apreciate de publicul din România și din alte țări. Pe site-ul Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” au fost plasate afișele celor 7 spectacole și, respectiv, sinopsisul fiecăruia dintre ele - aveți posibilitatea să luați cunoștință în prealabil de conținutul, temele și ideile abordate. Biletele la spectacole sunt în număr limitat, deci sunteți așteptați fără întârziere la casele Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”, dragi spectatori.

Bilete, rezervări, recomandări la numerele de telefon
069368274, 079748302, 069416078, 022 20 28 90, 022 22 40 34
www.satiricus.md